Sommige mensen vinden het ontzettend leuk om te vliegen. Voor anderen is reizen met het vliegtuig meer een noodzakelijk kwaad dan dat ze het echt leuk vinden. Soms is het echter onmogelijk om het vliegtuig te ontwijken. Als je op zakenreis of vakantie gaat naar andere kant van de wereld bijvoorbeeld. We zetten speciaal voor jou zeven tips op een rijtje die het vliegen leuker en aantrekkelijker maken!

©ncta.com

Kies vooraf je reis-outfit
Sommige mensen boeken een complete reis inclusief hotel. Andere kiezen voor een Flight Only ticket. In beide gevallen kan het reizen behoorlijk stressvol zijn. Zorg dat je vooraf kleren uitkiest die je tijdens het reizen aantrekt. De ideale outfit om met het vliegtuig te reizen is netjes maar zit tegelijkertijd ook comfortabel. Vooral comfort is belangrijk als je lang in het vliegtuig zit.


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

Zorg dat je handbagage op tijd klaar staat
Handbagage is erg belangrijk, zeker als je en Flight Only ticket hebt. Denk goed na wat je tijdens de vlucht(of op het vliegveld na aankomst!) nodig heb en verzamel dat ruim van tevoren als je handbagage. Maak een lijstje om te voorkomen dat je iets vergeet!

Kies een leuk boek uit
Pak niet snel even een boek uit je boekenkast maar kies er zorgvuldig eentje uit waarmee je jezelf wel even kunt vermaken. Achteraf zul je jezelf dankbaar zijn dat je de moeite hebt genomen om goed te kiezen. Lang niet alle boeken boeien namelijk lang.

©liveshoptravel.com

Probeer parfums
Als vrouw is het fantastisch om op het vliegveld eens rond te neuzen in de winkels. Bovendien kun je de meeste parfums en crèmes gratis uitproberen. Het leukste is dat dit vaak dure parfums en crèmes zijn die je normaal gesproken niet snel koopt.

Schrijven!
Wanneer je stil moet zitten en jezelf moet vermaken, denk je natuurlijk als eerste aan beeld en geluid. De meeste mensen kijken dan ook films, luisteren muziek of lezen een spannend boek. Er is echter nog veel meer dat je kunt doen. Pak eens pen en papier en begin met het bijhouden van een soort reisdagboek. Schrijf op wat je allemaal gaat doen op vakantie en waar je het meeste naar uit kijkt. Doe op de terugreis hetzelfde en vergelijk het achteraf met elkaar. Ontzettend leuk om later terug te lezen.

Uitzicht
Reis je overdag? Probeer dan een plaatsje bij het raam te krijgen. Dat levert je namelijk de meest fantastische uitzichten op. Vanaf de boven ziet de wereld er totaal anders uit en neem daarom rustig de tijd om te genieten van het uitzicht en om te kijken of je bepaalde gebieden herkent.


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

Zorg voor een eigen headset
Of je nu een Flight Only of een complete vakantie hebt geboekt, je kan meestal een headset aan boord verkrijgen, al dan niet tegen betaling. Deze werken echter lang niet altijd even goed en daarom is het aan te raden om je eigen headset mee te nemen.