Op zoek naar een leuke jongerenvakantie waarbij u veel natuurschoon ziet? Dan bent u bij Zuiderhuis op het juiste adres. Zuiderhuis organiseert al meer dan twintig jaar avontuurlijke reizen voor jongeren van 18 tot en met 35 jaar. Daarbij biedt de volledig Belgische reisorganisatie de beste prijzen. U hoeft niet bang te zijn voor onverwachte addertjes onder het gras. Houdt u dus van avontuurlijke, pittige reizen, dan komt u bij deze reisorganisatie aan uw trekken!

© Pixabay.com

Madeira: een veelzijdige bestemming met veel natuurschoon
Eén van de mooie bestemmingen die Zuiderhuis aanbiedt is Madeira. De reis “Madeira tussen bergen en zee” is een 9-daagse wandelreis waarbij u fantastische bergwandelingen en watervallen zult ontdekken. Iedere dag maakt u een mooie wandeltocht waarbij steeds een ander stuk van het eiland wordt bezocht. Daarnaast overnacht u op drie verschillende plaatsen waardoor de reis nog veelzijdiger wordt. De wandelvakantie wordt gestart in Porto Moniz. Van daaruit zult u drie mooie dagwandelingen maken. De eerste tocht gaat via Levada dos Cedros. De tweede dag stapt u langs Levada da Central da Ribeira da Janela en komt u uiteindelijk in Lamaceiros. Gedurende de derde tocht komt u langs de markante rots genaamd Pinaculo.


Op vakantie naar het mooiste wandeleiland tijdens een minder druk seizoen
Uitgelicht
9-daagse avontuurlijke bergwandelingen in groep in een aangenaam klimaat
Uitgelicht
Unieke jongeren wandelvakantie tussen watervallen en de Atlantische Oceaan
Uitgelicht

Afwisselende tochten door het prachtige landschap van Madeira
Om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk verschillende vergezichten van het eiland kunt zien, wordt de vakantie voortgezet vanuit een andere uitvalsbasis: Encumeada. Vanuit deze plek zullen de volgende drie wandeltochten plaatsvinden. De eerste tocht is een ware bergtocht naar Cascado. Daarna bezoekt u de beroemde Levada’s van Rabaçal. Ten slotte zult u vanaf de hoogvlakte van Paul da Serra een prachtige wandeltocht maken naar het strand van Ribeira Brava. Om de reis geheel af te sluiten, verplaatst u zich naar Funchal. Van daaruit maakt u een mooie wandeltocht naar Monte en wordt de reis afgesloten in een sfeervol restaurant in het centrum. Op deze manier ziet u op een leuke en afwisselende manier de veelzijdigheid van de prachtige natuur van het eiland.

© Zuiderhuis.be

Ervaren Nederlandstalige begeleiding
Tijdens de wandelvakantie wordt u begeleid door een ervaren Nederlandstalige begeleider die Madeira op z’n duim kent. U verblijft gedurende drie nachten in Porto Moniz, drie nachten in Encumeada en twee nachten in de hoofdstad Funchal. Op al deze bestemmingen verblijft u in nette hotels. Ook is iedere maaltijd hierbij inbegrepen. Dit geldt vanaf de avondmaaltijd op de eerste dag tot en met het ontbijt op de laatste dag. Het niveau van de reis is in principe haalbaar voor iedereen met een goede conditie. Er wordt gemiddeld zeven uur per dag gestapt met enkel een dagrugzak. In totaal zijn er zeven stapdagen van de negendaagse wandelvakantie. Omdat de reisorganisatie in kwaliteit, kleinschaligheid en deskundigheid uitblinkt, is er een maximaal aantal van twaalf deelnemers per reis. De wandelvakantie is in ieder geval bij uitstek een manier om de prachtige natuurschoon van dit mooie eiland te bewonderen!


Op vakantie naar het mooiste wandeleiland tijdens een minder druk seizoen
Uitgelicht
9-daagse avontuurlijke bergwandelingen in groep in een aangenaam klimaat
Uitgelicht
Unieke jongeren wandelvakantie tussen watervallen en de Atlantische Oceaan
Uitgelicht