Zodra je gaat reserveren voor je vakantie deze zomer, begint voor de meeste mensen de voorpret al. Je gaat bijvoorbeeld al opzoeken wat je allemaal kunt doen en zien in de omgeving van je vakantiebestemming. Of je bedenkt alvast welke dingen je absoluut mee wilt nemen en als eerste inpakt. Natuurlijk heeft dat te maken met waar je naar toe gaat, maar sommige dingen neem je ongeacht je bestemming mee. Hieronder een top 7 van dingen die je echt mee moet nemen deze zomervakantie!

© Pixabay.com

Zonnebrillen van Komono
Komono zonnebrillen behoren voor veel mensen tot de absolute top. Elk jaar komen er weer nieuwe exemplaren op de markt die perfect te matchen zijn met verschillende outfits. Door hun diversiteit is elk nieuw model eigenlijk weer een feestje!


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

Espadrilles
Het zijn fantastische schoenen voor de lente en de zomer en ook nog eens betaalbaar. Espadrilles zitten makkelijk en lekker zonder dat je daarbij qua fashion inlevert. Let wel op met regen. Daar kunnen de schoenen namelijk niet goed tegen. Draag ze het liefst alleen op zonnige dagen.

Scoor een strandhoed!
Strandhoeden zijn het deze zomervakantie helemaal! Vooral de strandhoeden met teksten erop zijn enorm populair. Een hoed is niet alleen mooi en leuk maar ook erg functioneel. Het beschermt je tegen de zon en het maakt het lezen van een boek of tijdschrift op het strand stukken eenvoudiger.

Bandana
Lang haar? Dan is een bandana wel handig om mee te nemen op zomervakantie. Ze sluiten bovendien aan bij de te verwachte trends deze zomer én ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Je bepaalt dus zelf hoeveel geld je er aan uitgeeft.

Ga voor de kleur geel
Geel is altijd een kleur die bij de zomer past en als je gaat shoppen, kun je dus direct al kleding in deze kleur kopen. Het is fleurig en vrolijk en brengt je direct in de zomerse sferen.

© Pexels.com

Een goede backpack is goud waard
Bij tips om in te pakken hoort natuurlijk altijd een backpacktip. Elk jaar opnieuw gaan er namelijk honderden mensen vanuit België richting andere landen om een poosje rond te trekken. Ze reserveren vaak alleen een retourticket met het vliegtuig. Het belangrijkste wat je nodig hebt is een goede backpack. Bekijk de backpacks van het merk Quechua eens. Deze zijn van goede kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Ze zijn bovendien beschikbaar in vele verschillende varianten, zodat je helemaal zelf een kleur en vorm kunt kiezen!


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

Ronde handdoek
Ze zijn helemaal in deze zomer en op het strand zul je ze dan ook veelvuldig tegen komen. Zorg er daarom voor dat je sowieso een ronde handdoek in je koffer hebt zitten. Je kunt ze met ontzettend veel verschillende prints kopen zoals bepaalde dieren of andere hippe prints. Uiteraard kun je deze ook in verschillende kleuren bestellen, zodat je een ronde handdoek uit kunt kiezen die perfect matcht met je bikini.