Wie op zoek is naar volledig verzorgde reizen, waarbij er nog ruimte is voor eigen invulling, komt automatisch terecht bij Diederik Reizen. Kwaliteit dragen zij hoog in het vaandel. Met hun luxueuze autocars brengen zij je bijna de hele wereld rond. Zo bieden zij touringcarreizen aan in combinatie met vluchten, dagreizen, skivakanties en dergelijke meer. Ontdek hier alvast een klein voorsmaakje uit het riante aanbod.

Venetië

© Diederikreizen.be

Zon en bezienswaardigheden op Sicilië

Laat je 8 dagen lang verwennen door de zon en door Diederik Reizen op een mooie roundtrip doorheen Sicilië. Je overnacht in piekfijne hotels en mist niets van al het moois dat dit eiland te bieden heeft. De reis is tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd en laat je genieten van de Italiaanse pracht.

Dit is jouw 8-daagse vakantie op Sicilië.

Dubbele citytrip onder de Spaanse zon

Slechts 5 dagen heb je nodig om je batterijen volledig op te laden met Spaanse zon, cultuur en ontspanning. In een duo-stedentrip Madrid en Toledo ontdek je de schitterende architectuur en de warme geneugtes van het zuiden. Een degelijke reisleiding zorgt ervoor dat je niets hebt laten liggen van deze bijzondere 5-daagse.

Ontdek Madrid en Toledo in 5 magische dagen.

Een Oostenrijk-gevoel in Italië

Kun je niet kiezen tussen Oostenrijk en Italië? Richt dan je pijlen op de Dolomieten. Hier bevind je je volop in de bergen, maar geniet je ook van de mediterrane sfeer. Veel Duits klinkende benamingen met daarnaast de Italiaanse flair en schwung. Deze reis is ideaal voor twijfelaars: ze krijgen het gewoon allebei.

Verlies je 8 dagen lang in de Dolomieten.