Wie op zoek is naar volledig verzorgde reizen, waarbij er nog ruimte is voor eigen invulling, komt automatisch terecht bij Diederik Reizen. Kwaliteit dragen zij hoog in het vaandel. Met hun luxueuze autocars brengen zij je bijna de hele wereld rond. Zo bieden zij touringcarreizen aan in combinatie met vluchten, dagreizen, skivakanties en dergelijke meer. Ontdek hier alvast een klein voorsmaakje uit het riante aanbod.

Venetië
© Diederikreizen.be

Zon en bezienswaardigheden op Sicilië

Laat je 8 dagen lang verwennen door de zon en door Diederik Reizen op een mooie roundtrip doorheen Sicilië. Je overnacht in piekfijne hotels en mist niets van al het moois dat dit eiland te bieden heeft. De reis is tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd en laat je genieten van de Italiaanse pracht.

Dit is jouw 8-daagse vakantie op Sicilië.

Dubbele citytrip onder de Spaanse zon

Slechts 5 dagen heb je nodig om je batterijen volledig op te laden met Spaanse zon, cultuur en ontspanning. In een duo-stedentrip Madrid en Toledo ontdek je de schitterende architectuur en de warme geneugtes van het zuiden. Een degelijke reisleiding zorgt ervoor dat je niets hebt laten liggen van deze bijzondere 5-daagse.

Ontdek Madrid en Toledo in 5 magische dagen.

Een Oostenrijk-gevoel in Italië

Kun je niet kiezen tussen Oostenrijk en Italië? Richt dan je pijlen op de Dolomieten. Hier bevind je je volop in de bergen, maar geniet je ook van de mediterrane sfeer. Veel Duits klinkende benamingen met daarnaast de Italiaanse flair en schwung. Deze reis is ideaal voor twijfelaars: ze krijgen het gewoon allebei.

Verlies je 8 dagen lang in de Dolomieten.

Balatonmeer
© Diederikreizen.be

De grootste binnenzee van Europa

Het Balatonmeer is de ideale uitvalsbasis om Hongarije te verkennen. Na een citytrip in Boedapest of een verkenning van de poesta kom je altijd terug naar dit mediterraan aandoende oord. Wandel door de burchtstad Veszprém en proef een authentieke abrikozencognac. Geniet van de paardenshow en van de luxe tijdens deze mooie rondreis.

Cirkel 9 dagen rond het Balatonmeer in Hongarije.

Parijs in een notendop

Op 2 dagen tijd onderneem je een citytrip om ‘u’ tegen te zeggen. Je vertrekt heel vroeg in België, zodat je in de late voormiddag al op je bestemming bent. Daarbij word je al direct getrakteerd op een sight-seeingtour met de luxueuze autocar van Diederik langs de bezienswaardigheden van Parijs. Verder staat er ook een boottocht, een stadswandeling en heel wat vrije tijd op het programma.

Geniet 2 dagen onafgebroken van Parijs.

De mooiste kust van Italië

Tussen Napels en Salerno rijzen grillige en steile rotsen op uit de kristalheldere zee. Kleurrijke dorpjes nestelen zich in de holtes van het gesteente. Als je Italië wil leren kennen, moet je ook deze streek absoluut bezocht hebben. Kies voor het gemak van een luxe autocarreis en dring door tot de Amalfitaanse kust.

6 dagen uitwaaien aan de Amalfitaanse kust.

Portugal
© Diederikreizen.be

Op doortocht in het ware Portugal

Laat je doordringen door het echte Portugal. Tijdens een 8-daagse rondreis krijg je een authentiek beeld van het land, de cultuur en de geschiedenis. De sprookjesachtige kastelen, de witgekalkte huizen en de kleurrijke pleintjes brengen je volledig in vakantiestemming. Geniet ook van het heerlijke klimaat, de nabijheid van de zee en het lekkere eten.

Laat je in 8 dagen tijd veroveren door Portugal.

Citytrip, strand- en bergvakantie aan de Costa Barcelona

Kun je niet kiezen tussen zon, stad en berg? Aan de Costa Barcelona kun je het allemaal in 1 reis bundelen. Een uitgebreide citytrip staat uiteraard op het programma. Bekijk de bezienswaardigheden en slenter langs de befaamde Ramblas. Vergeet je wandelschoenen niet om de bedevaartplaats in de bergen de bezoeken en denk ook aan de zonnecrème voor op het strand.

Geniet 8 dagen van bruisend Barcelona en omstreken.

Stralende wintervakanties in het zonnetje

Een kleurtje pakken terwijl je op je skiën langs een besneeuwde helling naar beneden komt? Ook dat hoort bij het aanbod van Diederik Reizen. In Schladming, het Oostenrijkse skioord bij uitstek, kun je terecht voor een aantal dagen zonnige winterpret. Met de slaapbus ernaartoe en je verliest geen seconde van je vakantie.

Ontdek Schladming, een skioord met internationale allure.