Hoe ga jij het liefste op vakantie? Veel Vlamingen trekken er elke zomervakantie op uit naar een zonnig land om van een welverdiende zonvakantie te genieten. Dit kan natuurlijk, maar misschien vind jij het juist interessant om de cultuur, de geschiedenis en de lokale bevolking van een land beter te leren kennen? Dan moet je niet voor een zonvakantie kiezen, maar voor een rondreis. Met een rondreis kom je op verschillende plekken van het land dat je bezoekt, zodat je met alle aspecten kennismaakt. Je ziet alle highlights van een land en je komt gemakkelijk in contact met de lokale bevolking. En als je nu een rondreis boekt via Pharos Reizen krijg je ook nog eens € 75,- korting.

Rondreizen
© Pharos Reizen

Ook rondreizen met kinderen

Als gezin met jonger kinderen kan het aantrekkelijk zijn om een zonvakantie te boeken. De kinderen zullen zich in het water van het zwembad of in zee prima vermaken. Maar wil je je kinderen ook de onuitwisbare indrukken meegeven die jij in het verleden ook tijdens je rondreizen hebt opgedaan? Waarom niet een rondreis met de kinderen maken? Voor de kinderen zal het een zeer rijke ervaring worden en Pharos Reizen biedt ook rondreizen aan die speciaal op kinderen gericht zijn. Er zijn diverse rondreizen naar Engeland en Schotland, waar je onder andere Zweinstein, het kasteel van Harry Potter bezoekt. Of tijdens een rondreis door Denemarken leren de kinderen alles over de Vikingen. En natuurlijk is er nog de rondreis door Zweden, het land van Pippi Langkous. Oostenrijk is ook een ideaal land om met de kinderen een rondreis te maken door de Alpen en de alpenweides, waarbij de kinderen het wandelniveau goed kunnen bijhouden.


Autovakanties in heel Europa!
Ontdek de meest inspirerende bestemmingen!
Promo
Boek de mooiste fietsvakantie, rondreis of skivakantie met 2 of met het hele gezin.
Promo
All inclusive vakanties of de mooiste campings in Europa. Altijd een topvakantie!
Promo

Zeer speciale rondreizen

Soms zijn er van die landen waarbij je de kans krijgt om ze maar één keer in je leven te bezoeken. Dit zijn uiteraard perfecte landen om een rondreis te maken. Pharos Reizen heeft een selectie van dit soort landen die uniek zijn en die een onuitwisbare indruk zullen achterlaten. Ook op deze reizen wordt een korting gegeven van € 75,-. Dit is dus de kans om een speciale rondreis met korting te boeken. Wat dacht je van een rondreis door de Faeröer eilanden en IJsland? Het natuurschoon van deze eilanden zal je overdonderen. Je reist in eigen tempo over prachtige gletsjers, door heuvelachtige groene landschappen, je ziet geisers en vulkanen en baadt in een bron van natuurlijk warm water. Houd je van nog meer ruwe natuur, dan is een rondreis door Schotland ook ideaal voor jou. Je ziet de woeste Schotse hooglanden en uiteraard mag een slok Schotse Whiskey niet ontbreken.

Gezinsvakantie
© Pharos Reizen

Autorondreizen

Vlamingen zijn verknocht aan hun auto en ook tijdens de vakantie. Als jij ook met je auto op vakantie wil, boek dan met korting één van de vele autorondreizen. Er is een groot aanbod aan verschillende autovakanties door heel Europa. Maak bijvoorbeeld de noordelijke kustroute door Spanje. Deze reis staat in het teken van de pelgrimsreis Santiago de Compostella die je nu met de auto rijdt. Je kunt ter plekke ook een gedeelte van de route lopen. Noorwegen is ook een prachtig land om met de auto te ontdekken, of zet je auto in een ferry en vaar naar IJsland voor een geweldige autorondreis. Het voordeel van een autorondreis is dat je je rondreis op geheel eigen tempo kunt maken.