Bent u op zoek naar een geweldig avontuur in het midden van de Brusselse stad? Kom dan naar het avonturenpark Betovering! Het avonturenpark is gelegen in het grootste stadsbos van de stad Brussel. Bij aankomst ontvangt u een spelkaart, perkament en een avonturentas. Vervolgens gaat u het park beleven en ontmoet u een geweldige wereld in de Middeleeuwen, waar u paden moet volgen, valstrikken moet vermijden en obstakels moet overwinnen om de finish te behalen! Tijdens de route ontmoet u interessante personages uit het Koninkrijk van de Vallei. Soms zijn zij vrienden, soms zijn zij vijanden. Deze spannende zoektocht is een garantie voor een geweldige activiteit voor gezinnen, groepjes vrienden, of schooltochten. U bent al gauw zoet voor een 3-tal uur avontuur in de natuur!

© Pixabay.com

Een duurzame attractie zonder CO2 uitstoot
Als u het avonturenpark Betovering bezoekt, heeft u ook nog eens goede bijdrage aan het milieu gedaan. Bij een bezoek aan het stadsbos wordt namelijk geen CO2 uitgestoten. Het park heeft als doelstelling om zo duurzaam mogelijk te zijn. Het gaat in totaal om 30 hectaren natuurgebied, waar hard aan de wederopbouw van de biodiversiteit wordt gewerkt. Het avonturenpark Betovering heeft het handvest “Duurzame Ecologische Activiteit” van de BIM ondertekend. Dit houdt in dat het avonturenpark Betovering zich inzet voor een toeristische attractie die superleuk is, maar zonder energieverbruik. Daarnaast wil het park de biodiversiteit verrijken in samenwerking met de Groendienst van de stad Brussel. Ook probeert het park een sensibilisering van het publiek voor het milieu bij te brengen. Er wordt gevraagd of de bezoekers alleen op de wandelpaden willen lopen, zodat de biodiversiteit zich kan ontwikkelen. Ook wordt er gevraagd dat eenieder zijn afval meeneemt. Er zijn bewust geen vuilnisbakken geplaatst. Alles wordt er aan gedaan om het stadsbos in de stad Brussel tot leven te laten komen!


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

Avontuur in de Bomen: een sportieve uitdaging in de hoogte
Een super leuke attractie is het Avontuur in de Bomen. Bij deze attractie gaat u een sportieve uitdaging aan hoog in de bomen, met hindernissen die zich een aantal meter boven de grond bevinden. U moet hiervoor minstens 1,50 meter groot zijn, en ten minste 6 tot 7 jaar. Bij deze attractie volgt u een zoektocht door de bomen, die gemiddeld zo’n 3 uur duurt. Hierbij behoort een omloop van 1 uur hoog in de bomen.

© Pixabay.com

Openingsuren
Als u het avonturenpark Betovering wilt bezoeken, kan dit in het weekend van 12 april tot en met 5 november telkens van 13:00 tot 18:30 uur.
Daarnaast kunt u op 12 en 13 april, iedere woensdag en donderdag in juli en augustus en 1,2 en 3 november van 11:00 uur tot 17:00 uur het park bezoeken.
Op 20 en 25 april, 9, 18 en 13 mei, en 5, 6, 16, 19, 20, 22, 23, 26, 27 en 29 juni, en 11, 15 en 19 september, en 10, 13 en 24 oktober is het park geopend van 9:00 tot 16:00 uur.
Contactgegevens
Betovering.be
Trassersweg 420
347 Val du Bois des Béguines, 1020 Bruxelles
02/332.04.28
02/370.61.19
www.sortilege.be
info@sortilege.be


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

Het park is gemakkelijk te bereiken via de 340, Trassersweg. Vervolgens 1120 Neder-Over-Hembeek. Op 2 minuten van de Ring west, neemt u afrit 6 – Militair Hospitaal. Het is tegenover de Kinderboerderij “Nos Pilifs”. U kunt ook Bus 53 of Bus 47 nemen.