Het Italiaanse eiland Sardinië is een pittoreske plek waar het heerlijk vertoeven is. Meer en meer mensen laten zich dan ook verleiden tot het boeken van een accommodatie in dit aards paradijs in het midden van de Middellandse Zee. Naast de zonnige kusten en witte stranden heeft Sardinië nog veel meer te bieden voor de toerist: eindeloos veel plaatsen om een dag te spenderen, heel wat om te gaan bekijken en nog meer om te ontdekken. Sardinië is een plek waar letterlijk elke activiteit magisch lijkt te worden.

© Pixabay.com

Een aangename verrassing
De meeste mensen die voor het eerst een vakantie op Sardinië boeken doen dat omdat ze verleid zijn door de belofte van het goede weer. Vaker wel dan niet komen ze bij aankomst voor een aangename verrassing te staan: er is hier veel meer te zien en te doen dan je op het eerste zicht denken zou. Het is de perfecte locatie voor een droomhuwelijk, de ideale scène voor een romantische huwelijksreis of gewoon helemaal geknipt voor een vakantie met jouw partner om alle zorgen te vergeten.


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

Lekker luieren in Sardinië
Enkele van de beste stranden ter wereld kan je terugvinden in Sardinië. Chia Laguna is bijvoorbeeld wereldwijd gekend omwille van zijn schoonheid, zijn prachtige zandduinen en als dé locatie om een klassieke zon, zee en strandvakantie door te brengen. Zowel ouders als kinderen zullen hier hun ei kwijt kunnen onder de aangename zon die over het turquoise water schittert. Leuk is ook dat je op het eiland een eindeloze lijst aan watersporten kunt beoefenen. Heb je zin om te gaan zwemmen? Of ga je liever duiken? Misschien zeilen, windsurfen? Of zelfs nog wilder? Het kan allemaal in Sardinië. Iedereen kan ongeacht zijn of haar smaak wel een verblijf vinden dat zal bevallen in Sardinië. Dat gaat van familievriendelijke hotels tot echte all inclusive resorts en appartementen waar je lekker je eigen ding kunt doen. Misschien ook daarom dat Sardinië zo’n populaire bestemming is bij jonge koppels en singles. Een aanrader om zeker naartoe te gaan voor een luxe-vakantie is het dorpje Forte!

© commons.wikimedia.org

De rijke historie van Sardinië
Is een vakantie voor jou een periode die toch wat meer om het lijf mag hebben dan enkel luieren en liggen onder de mediterraanse zon? Dan zit je op Sardinië ook goed. Het eiland heeft immers een rijke historiek en heeft een belangrijke rol gespeeld in het ontstaat van Italië. Ook de specifieke cultuur van de Sardiniërs heeft zo zijn aanhangers. Een echte must see op Sardinië is de bekende stad Cagliari. Hier kan je heel wat historische bezienswaardigheden terugvinden en interessante musea.


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

Sardinië kan je dan ook met recht en reden een manusje van alles noemen. Het heeft talloze stranden, heerlijk water, een aangename temperatuur maar ook een historiek die goed bewaard is gebleven.