Groepsreizen maken naar mooie bestemmingen met een luxe autocar, waarbij alles voor u geregeld is en het u aan niets ontbreekt. Vakanties waarbij u andere mensen kunt ontmoeten en gezellig samen van de natuur kunt genieten en kunt ontspannen in een prachtig hotel. Als u van dit soort vakanties houdt, dan is de volgende bestemming vast een leuk idee voor uw volgende reis. Diederik Reizen biedt een 8-daagse reis aan naar de Dolomieten, in het Italiaanse gedeelte van Tirol. In dit artikel kunt u lezen wat u van deze reis zoal kunt verwachten en wat er op het programma staat. Lees snel verder.

Dolomieten
© Diederikreizen.be

De route

Deze reis van Diederik Reizen begint vanuit verschillende opstapplaatsen, waarna de trip via Duitsland begint en ongeveer 2 dagen zal duren tot u aankomt bij de eindbestemming. Er is geen haast, want in de Duitse stad Ulm is er een overnachting met diner geregeld. Afhankelijk van hoe laat de groep aankomt, is er een mogelijkheid tot het bezichtigen van de indrukwekkende Dom van Ulm. De volgende dag gaat de reis verder naar Oostenrijk, via de Fernpass en de Innvallei. Een mooie route dus, waarbij er genoeg prachtige natuur te zien is. Via de Brennerpas rijdt u de grens van Italië over en komt u aan bij de eindbestemming.


Dagreizen, wereldreizen, groepsreizen, skivakanties, kerstmarkten, ... Bekijk het aanbod.
Promo
Onvergetelijke meerdaagse rondreizen, eventueel gecombineerd met een vlucht.
Promo
Jong en modern wagenpark, maximaal milieuvriendelijk, comfortabel en luxueus.
Promo

De bestemming

Deze eindbestemming is het mooie stadje Kiens in Zuid-Tirol, dat in Noord-Italië ligt. Hier vindt u een fijne combinatie tussen de ruige bergen en het mediterraanse Italiaanse leven. Het hotel waar u en uw medereizigers overnachten is het viersterrenhotel Kronblick. U kunt er gebruik maken van een groot buiten- en binnenzwembad. In de hotelkamers is alles wat u nodig heeft beschikbaar, zoals een comfortabele badkamer, televisie en telefoon. Het hotel heeft tweepersoonskamers, maar als u liever gebruik maakt van een éénpersoonskamer, dan is dat ook mogelijk. In de ochtend kunt u genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet en ’s avonds kunt u kiezen voor een 4-gangen menu met verschillende salades.

Trauttmansdorff
© Pixabay.com

De activiteiten

Eenmaal aangekomen op de bestemming, staan er een aantal leuke activiteiten op de planning. Op dag 3 brengen u en uw reisvrienden een bezoek aan het stadje Brixen, waar u kunt genieten van de sfeervolle straatjes en de Dom. Daarna bezoekt u het Antholzerdal, bekend van de kampioenschappen biatlon. Op dag 4 gaat u onder andere naar het meer van Misurina en de Cortina d’Ampezzo. De volgende dag staat er een bijzonder bezoek gepland aan de geneeskrachtige baden van de Latschenölbrennerei. U kunt hier verzorgingsproducten, kruidenbonbons en verschillende soorten thee kopen die bijdragen aan de gezondheid. Op dag 6 is het tijd voor geschiedenis en cultuur met een bezoek aan de winterresidentie van keizerin Sisi in Merano. De toegang tot kasteel Trauttmansdorff en de beroemde tuinen zit bij uw reis inbegrepen. Op de één-na-laatste dag van de vakantie gaat u naar Grödnerjoch, de Sellapas en de Pordoipas, prachtige zones in de Dolomieten waar u veel foto’s kunt maken van het uitzicht. ’s Avonds in het hotel is er een galadiner met kaarslicht om de reis op een feestelijke manier af te sluiten. Op de laatste dag gaat u weer terug naar huis, via München, Keulen en Aken. ’s Avonds komt u aan in België.