Bij veel mensen leeft de gedachte dat rondreizen bedoeld zijn voor mensen zonder gezin of oudere stellen. Dat is echter helemaal niet het geval. Net zo min als familievakanties standaard in een resort aan de Middellandse zee of op een camping in Frankrijk plaats horen te vinden. Ook met je gezin kun je namelijk uitstekend een rondreis maken. Juist kinderen vinden het vaak leuk om een bepaald land of regio aan de hand van een vooraf vastgesteld programma te ontdekken. Bovendien zijn er zelfs speciale rondreizen voor kinderen!

© Pharosreizen.be

Reis door de tijd
Geschiedenis is voor veel kinderen een ontzettend leuk vak op school vanwege de mooie verhalen die ze hier horen. Tijdreizen zijn dan ook erg populair bij Pharos reizen. Geschiedenis is immers het allerleukste omdat je als het ware terug in de tijd reist. De tijdreizen van deze aanbieder zijn daarom rondreizen door bepaalde gebieden met een vast geschiedenisthema. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ridderreis in het binnenland van Frankrijk, waarbij je zelfs een nacht in een boomhut kunt overnachten en kunt vechten als ridders. Of kom alles te weten over de ruige Vikingen tijdens een bijzondere rondreis in Denemarken waarbij een bezoek een Legoland natuurlijk niet mag ontbreken. Met deze speciale tijdsreizen leren kinderen op een speelse manier alles over de geschiedenis!


Autovakanties in heel Europa!
Ontdek de meest inspirerende bestemmingen!
Promo
Boek de mooiste fietsvakantie, rondreis of skivakantie met 2 of met het hele gezin.
Promo
All inclusive vakanties of de mooiste campings in Europa. Altijd een topvakantie!
Promo

Reis je boekenhelden achterna!
Kinderen lezen nog steeds erg veel boeken. Vaak willen ze niets liever dan de helden uit deze boeken in het echt ontmoeten. Dat kan met de familievakanties van Pharos reizen. Er zijn namelijk verschillende familiereizen te boeken waarbij de helden uit boeken centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan een Harry Potter reis in het Verenigd Koninkrijk waarbij je onder andere een bezoek brengt aan Zweinstein en Beatrix Potter World. Of wat dacht je van een vakantie met als centraal thema Pipi Langkous vol met avonturen voor jong en oud. Verder zijn er vakanties beschikbaar rondom boekenhelden als Dolfje Weerwolfje, Winnie de Pooh en King Arthur.

© Pharosreizen.be

Overige rondreizen
Er zijn nog veel meer bijzondere rondreizen met kinderen te boeken bij deze aanbieder. Naast de reizen die helemaal zijn afgestemd op de behoeften, wensen en hobby’s van de kinderen zijn er ook nog rondreizen door bepaalde landen die erg kindvriendelijk zijn. Daarbij kun je landen als Groot-Brittannië, Frankrijk of Italië aandoen. Tijdens deze rondreizen zie je de allermooiste dingen van het land en maken de kinderen kennis met de cultuur en gewoonten die hier belangrijk zijn. Ook maken ze kennis met de buitenlandse keuken. Op die manier beleef je als hele gezin een fantastische vakantie en leer je ook nog eens van alles over het gebied waar je doorheen reist.


Autovakanties in heel Europa!
Ontdek de meest inspirerende bestemmingen!
Promo
Boek de mooiste fietsvakantie, rondreis of skivakantie met 2 of met het hele gezin.
Promo
All inclusive vakanties of de mooiste campings in Europa. Altijd een topvakantie!
Promo

Wacht vooral niet te lang
Lijkt zo’n themareis rondom een boekenheld van je kinderen je ontzettend leuk? Of vind je het geweldig om samen met je kinderen in een bepaald land in Europa de geschiedenis in te duiken en ze te zien genieten? Dan is het verstandig om vooral niet te lang te wachten met boeken. Deze reizen zijn namelijk ongekend populair!