Een hotelarrangement bij onze noorderburen hoeft niet duur te zijn wanneer je gebruik maakt van één van de deals van Voordeeluitjes. Op de website van Voordeeluitjes vind je honderden arrangementen bij Nederlandse sterrenhotels voor een sterk gereduceerde prijs. Elk arrangement omvat standaard, naast een overnachting, minstens een ontbijt, maar veelal zijn er nog tal van gunstige extra’s aan het arrangement toegevoegd.

© Pixabay.com

Kom volledig tot rust in hét wellnesscentrum van Nederland
Op ongeveer een half uur rijden van Luik en Genk ligt de Nederlandse stad Valkenburg. Valkenburg is een echte toeristenstad met tal van culturele bezienswaardigheden, interessante natuur én Thermae 2000, het bekendste wellnesscentrum van Nederland. Er zijn tal van hotelarrangementen waarmee je een korting op de toegang tot dit wellnesscentrum ontvangt, maar wil je helemaal kosteloos van de ontspannende faciliteiten van Thermae 2000 genieten, kies dan voor het driedaagse Thermae 2000-arrangement van Hotel Schaepkens van St. Fijt. Bij dit arrangement is bovendien gratis entree voor een nabij gelegen zwembad én Holland Casino Valkenburg inbegrepen. Daarnaast biedt dit voordelige arrangement niet alleen twee ontbijtbuffetten, maar ook nog een tweetal 3-gangendiners.


Hotel Schaepkens van St. Fijt incl. toegang tot Thermae 2000 v.a. €144,50 p.p.
Promo
Ontdek Amsterdam met verblijf in het 4-sterren hotel Best Western Delphi hotel v.a. € 62,50 p.p.
Promo
3-daags gastronomisch arrangement in het Boutique hotel Texel v.a. €159,00 p.p.
Promo

Breng een voordelig en luxueus bezoek aan cultureel Amsterdam
Amsterdam is nog steeds de trekpleister van Nederland. Het Anne Frank Huis en het Van Gogh Museum zijn dan ook wereldberoemd, maar ook het Vondelpark, het Rembrandthuis en het Paleis op de Dam zijn beslist een bezoekje waard. Wil je nabij de cultuur van Amsterdam overnachten, kies dan voor een arrangement bij het BEST WESTERN Delphi Hotel. Op loopafstand van dit 4-sterrenhotel bevindt zich onder meer het Vondelpark. Wil je echter als echte Amsterdammer door de stad reizen, kies dan voor de tram. Er ligt slechts honderd meter tussen de hotelingang en de meest nabij gelegen tramhalte. Het arrangement omvat naast één of meerdere overnachtingen in een smaakvol ingerichte kamer ook een dagelijks ontbijtbuffet en daarbovenop de hele dag door gratis koffie, thee en fruit in de hotellounge.

Bezoek voor weinig geld strand en natuur van de waddeneilanden
Ten noorden van de Nederlandse provincie Noord-Holland bevindt zich Texel, het met afstand grootste waddeneiland. Naast culturele bezienswaardigheden zoals de vele imposante vuurtorens en musea, biedt dit eiland ook tal van zandstranden en fraaie natuur. Natuurliefhebbers en vogelspotters bezoeken bijvoorbeeld graag het Nationaal Park Duinen van Texel. Voor een luxueus verblijf op dit eiland kies je voor een arrangement bij Boutique Hotel Texel. Kies je hier voor het SpaWoolness arrangement, dan is entree tot het wellnesscentrum bij de prijs inbegrepen. Het zogeheten ‘Gastronomisch arrangement’ daarentegen biedt een gratis 3-gangen diner als aantrekkelijk extra.

Lage prijzen en behulpzame klantenservice bij Voordeeluitjes
Voordeeluitjes heeft met name een sterke troef ten opzichte van andere hotelboekingswebsites: de grote korting die je ontvangt wanneer je een hotelarrangement boekt via de Voordeeluitjes website. Soms loopt het voordeel zelfs op tot meer dan de helft van de standaardprijs voor het betreffende arrangement. Bovendien krijg je direct na de reservering een boekingsbevestiging, waarna je bij eventuele problemen of vragen nog contact op kunt nemen met de vriendelijke en Nederlandstalige klantenservice.


Hotel Schaepkens van St. Fijt incl. toegang tot Thermae 2000 v.a. €144,50 p.p.
Promo
Ontdek Amsterdam met verblijf in het 4-sterren hotel Best Western Delphi hotel v.a. € 62,50 p.p.
Promo
3-daags gastronomisch arrangement in het Boutique hotel Texel v.a. €159,00 p.p.
Promo