Italië is voor veel Belgen een hemels vakantieland. Er heerst een heerlijk warm klimaat, het land biedt veel cultuur, prachtige natuur en uiteraard is de Italiaanse keuken wereldberoemd. Een van de meeste bekende en veelvuldig bezochte streken in Italië is Toscane. Het gebied biedt alles wat je nodig hebt voor wat voor soort vakantie je ook boekt. Je krijgt tijdens een vakantie niet alleen de gelegenheid om de streek te verkennen, het doel is ook ontspanning. Verblijf bijvoorbeeld in Hotel Albergo Stella. Voorzie tevens een dag in een kuuroord.

© pxhere.com

Toscane

De streek Toscane ligt in centraal Italië en is daarom gemakkelijk te bereiken met de auto, maar je kunt ook met het vliegtuig naar Pisa. Het klimaat is erg geliefd bij toeristen. De zomers zijn namelijk warm en de winters vrij mild. Niet voor niets is de streek zo populair bij vakantiegangers, want er liggen enkele grote en historische steden in Toscane, zoals Pisa, Firenze, Lucca, Volterra en Siena. Je zult in deze steden veel van de oude cultuur leren kennen. De rijke geschiedenis van de streek is vooral te bezichtigen in de vele musea, maar je zult het ook zien aan de oude gebouwen. De cultuurgeschiedenis van dit gebied is zorgvuldig vastgelegd in de architectuur, de schilderkunst en de beeldhouwkunst, zoals bijvoorbeeld de beroemde scheve toren van Pisa, maar ook de prachtige stad Firenze mag er zijn. Ook de natuur in Toscane is schitterend, waarbij je vooral heel veel wijngaarden zult tegenkomen. De streek staat namelijk wereldwijd bekend als één van de beste Italiaanse wijnstreken. Je ontkomt er dan ook niet aan om ook een wijnproeverij te bezoeken.


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

Hotel Albergo Stella

Het prachtige hotel Albergo Stella ligt midden in het kuuroord Casciana Terme. Het hotel is gevestigd in een zeer mooi en groot 18e-eeuws pand met een tuin van maar liefst 1500 m², waarin een zwembad ligt. Je verblijft hier op basis van halfpension, waarbij je in het restaurant van het hotel dagelijks een heerlijk streekgerecht voorgeschoteld krijgt. Daarnaast mag je een hele dag genieten in het kuuroord Casciana Terme, waarbij je helemaal tot ontspanning kunt komen en ook nog eens 15% korting op behandelingen krijgt en 20% korting op producten. Ook mag je een dagje van de Italiaanse wijnen genieten in een wijnproeverij. Je kiest zelf voor hoeveel dagen jij van dit arrangement wilt genieten, 4 dagen of 7 dagen als je nog meer van de omgeving wilt ontdekken.

Toscane

© Pixabay.com

Je kunt je eigen hotelkamer kiezen, namelijk de tweepersoonskamer, de driepersoonskamer en de familiekamer. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met toilet en een douche, een televisie, een kluisje en gratis wifi. In het hotel zelf is ook airconditioning en mag je van het zwembad gebruik maken. Is dit hotel niet meer beschikbaar, kies dan een van de vele gelijkwaardige accommodaties. Ga dus ook voor een ontspannen vakantie naar Toscane en geniet in een mooie, oude omgeving.