Bij een gezinsvakantie denken veel mensen aan snel aan een rustige vakantie aan het strand of in de buurt van een pretpark of bos. Dat hoeft echter lang niet altijd het geval te zijn. Ieder gezin en ieder persoon is immers weer anders, waardoor er nog veel meer soorten vakanties geschikt zijn voor gezinnen. Zo gaan sommige gezinnen veel liever op een rondreis door een bepaald land en kiezen anderen juist het liefst voor een avontuurlijke gezinsvakantie!

© Pharosreizen.be

Vakantie vol avontuur
Er zijn namelijk gezinnen die wel van een beetje adrenaline en avontuur houden. In dat geval ben je bij Pharos Reizen aan het juiste adres. Bij deze reisaanbieder zijn deze avontuurlijke vakanties voor het hele gezin zelfs een afzonderlijke categorie. Meer dan genoeg verschillende vakanties dus waarbij je tal van activiteiten kunt ondernemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan raften of kanoën door een wildwaterrivier of een bijzondere gps-tocht. Je kunt soms zelfs hele dagen vullen met survivallen waarbij er tal van activiteiten langskomen. Rotsklimmen, abseilen, parachute springen: je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Pharos Reizen.


Autovakanties in heel Europa!
Ontdek de meest inspirerende bestemmingen!
Promo
Boek de mooiste fietsvakantie, rondreis of skivakantie met 2 of met het hele gezin.
Promo
All inclusive vakanties of de mooiste campings in Europa. Altijd een topvakantie!
Promo

Reizen inclusief activiteiten
Het fijne van een avontuurlijke gezinsvakantie die door Pharos reizen wordt aangeboden, is dat er bij iedere reis verschillende avontuurlijke activiteiten zijn inbegrepen. Je betaalt dus één vaste prijs voor je vakantie, verblijf én activiteiten. Naast de activiteiten die inbegrepen zijn, kun je natuurlijk ook nog tal van andere spannende activiteiten met je gezin ondernemen. De keuze is behoorlijk groot, zodat je altijd een bestemming kunt kiezen die precies bij je gezin past en waar je van het begin tot het einde plezier gaat hebben. Kies er bijvoorbeeld voor om met het hele gezin het avontuur aan te gaan op de fiets en avontuurlijke tochten op de mountainbike te maken. Of kies voor een spannende activiteitenvakantie in Italië waarbij je gaat abseilen, raften en rotsklimmen. Er is ontzettend veel mogelijk!

© Pharosreizen.be

Echt met je eigen gezin
De verschillende gezinsvakanties vol avontuur variëren ook behoorlijk qua samenstelling. Zo vinden sommige avontuurlijke gezinnen het helemaal geweldig om echt alleen met het eigen gezin het avontuur aan te gaan en op die manier de band nog beter te versterken. Andere vinden het ook leuk om een avontuurlijke vakantie met andere gezinnen te beleven. Bijkomend voordeel daarbij is dat zowel de kinderen als de ouders andere mensen leren kennen en wellicht vrienden voor het leven maken. Je bent dan in ieder geval niet de eerste waarbij dat op vakantie gebeurt. Bij deze reisorganisatie kun je beide reizen boeken!


Autovakanties in heel Europa!
Ontdek de meest inspirerende bestemmingen!
Promo
Boek de mooiste fietsvakantie, rondreis of skivakantie met 2 of met het hele gezin.
Promo
All inclusive vakanties of de mooiste campings in Europa. Altijd een topvakantie!
Promo

Bestemmingen door heel Europa
Bovendien heb je de keuze uit veel verschillende landen vanuit heel Europa. Ben je bijvoorbeeld in je leven al talloze keren met het gezin in Frankrijk geweest en wil je nu wel eens een ander land proberen? Geen probleem. Ook in landen als Italië, Zweden, Noorwegen, Oostenrijk en Groot-Brittannië worden namelijk zulke avontuurlijke reizen georganiseerd. Het is zelfs mogelijk bij deze aanbieder om een avontuurlijke reis met het gezin in eigen land te boeken. Waar anders dan in de Ardennen, volg je met het hele gezin een afwisselend activiteitenprogramma.