Of je nu op zoek bent naar witte stranden, een stralende zon of gewoon ontspanning met een cocktail in de hand, een bounty eiland is wat je nodig hebt. We weten allemaal hoe het voelt om ons in te beelden dat we ons op een aards paradijs bevinden, maar als je die droom realiteit wil maken, overweeg dan zeker de volgende bestemmingen. De allermooiste Bounty eilanden, een top 7:

©nelsoncarvalheiro.com

1. Bora Bora op Tahiti
Bora Bora – de naam is zo leuk dat je hem twee keer zegt – heeft prachtige stranden, een indrukwekkende Laguna en vooral veel luxe hotels. Dat is dan ook de reden waarom dit eiland voor veel mensen de populairste droomvakantie ter wereld is. De sightseeing uitzichten die je op het eiland hebt maken het daarbovenop alleen nog maar beter.


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

2. Kadavu – Fiji
Fiji staat al lang bekend om zijn indrukwekkende eilanden (hoe kan dat ook anders met meer dan 300 eilanden), en Kadavu kan ongetwijfeld als één van de mooiste tellen. Niet alleen de zalige stranden en ideale snorkelmogelijkheden maken het eiland tot een topper, maar ook de variatie in natuur, waaronder het regenwoud, doet heel wat.

3. Nalaguraidhoo – de Malediven
Iedereen kent de Malediven (al is het maar van naam) en de eilandengroep wordt gekenmerkt door ontelbare kleine eilanden. Ook hier hebben de uitzichten, luxe hotels en de tropische sfeer gezorgd voor heel wat faam, maar Nalaguraidhoo springt er toch uit. Dit eiland heeft de allergrootste stranden van de Malediven en is dan ook ongetwijfeld een bezoek waard.

4. Aldabra – de Seychellen
Ook de Seychellen zijn zo’n alombekende eilandengroep, waar vooral de flora en fauna heel wat toeristen aantrekt. Aldabra is een groot eiland dat bekend staat om zijn enorme variatie aan dieren en planten, waarop de witte stranden de ideale aanvulling zijn. Als je op zoek bent naar prachtige uitzichten op de oceaan dan is dit eiland, dat overigens op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, zeker een aanrader.

©sff.sc

5. Kauai in Hawaii
Dit eiland wordt ook de het eiland der tuinen genoemd, en het heeft zijn naam niet gestolen: de uitgebreide natuur in de vorm van regenwouden en heuse watervallen maken het eiland tot een top vakantiebestemming, en kan menig toeristen ongetwijfeld bekoren.

6. Barbados
Dit tropische eiland is dan weer een mix van aan de ene kant witte stranden en aan de andere kant glooiende heuvels. Maar zeker niet te missen zijn de typerende koraalzandstranden, die Barbados tot één van de bekendste vakantiebestemmingen maakt. Het Caribische eiland is trouwens populair als huwelijksbestemming, en daar hebben de luxueuze hotels en de adembenemende uitzichten ongetwijfeld iets mee te maken.


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

7. Rarotonga – de Cookeilanden
Rarotonga is het hoofdeiland van de Cookeilandengroep en is ongetwijfeld één van de prachtigste eilanden in de Pacifische Oceaan – mede dankzij de vele lagunes en koraalriffen. Het eiland wordt gekenmerkt door heuse bergen die uit het water oprijzen, en spelen dan ook in op het avontuurlijke karakter van toeristen.