Iedereen beleeft de feestdagen op een andere manier. De ene persoon kijkt er ontzettend naar uit om ieder jaar weer op de traditionele wijze kerst te vieren, terwijl anderen juist blij zijn dat het weer voorbij is en eigenlijk het liefst iets anders zouden doen met kerst. Dat kan trouwens ook gewoon. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cruise maken tijdens de kerstdagen? Op die manier beleef je kerst op een heel andere manier en in een compleet andere omgeving. Hieronder worden enkele reden gegeven waarom een cruise juist met de feestdagen ontzettend leuk is.

© Pixabay.com

Beleef een tropische kerst
Ieder jaar hopen we weer op een witte kerst. Hoewel we niet echt van de kou en de nattigheid houden die de winter met zich meebrengt, geeft sneeuw de kerst toch iets magisch. Er zijn echter heel veel mensen die sneeuw juist helemaal niets vinden. Bovendien is het ook wel eens leuk om kerst in een heel ander klimaat te vieren. De meeste cruises rond de feestdagen zijn in de Caraïben. Daar hoef je echt geen sneeuw of ijs te verwachten maar juist tropische temperaturen. Vier voor het eerst in je leven kerst terwijl je in zwembroek of bikini ligt te zonnen!


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

Een kerstdiner aan boord
Het kerstdiner heeft ieder jaar opnieuw weer heel wat voeten in de aarde. Je moet er een hoop voor doen en vaak komen er ook nog eens veel mensen eten. Door met een cruise mee te gaan, heb je daar een keer helemaal geen last van. Je schuift namelijk zo bij het overheerlijke kerstdiner aan. Alles wordt voor je gedaan en je hoeft allen maar te genieten. Doe je dat liever niet en wil je juist zo’n kerstdiner ontlopen? Ook dat is mogelijk op een cruise. Dan ga je namelijk gewoon naar het buffet of je bestelt een pizza. Het is helemaal aan jou hoe je de kerstdagen doorkomt en wat je eet.

© commons.wikimedia.org

Jij kiest met wie je gaat!
Zijn er personen waar je absoluut mee samen wil zijn tijdens de kerst? Dan ga je toch gewoon gezellig met zijn allen mee op cruise? Sommige mensen vinden het heerlijk om er tijdens de feestdagen even met zijn tweeën tussen uit te gaan maar andere boeken juist weer veel liever met de hele familie een cruise. Op die manier ben je samen maar kun je toch een afzonderlijke vakantie vieren. De schepen zijn namelijk ontzettend groot en er is voor alle leeftijden wel iets te beleven.


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

Vier nieuwjaar aan boord
Als je besluit om met de feestdagen een cruise te boeken worden deze feestdagen ook aan boord gevierd. Dat geldt bijvoorbeeld voor nieuwjaar. Er is aan boord van de cruises dan altijd een feeststemming en er wordt een speciaal diner georganiseerd. Natuurlijk wordt er om twaalf uur getoast met een overheerlijk glas champagne. Bij sommige schepen is er zelfs vuurwerk aan boord dat wordt afgestoken. Wanneer je trouwens op een cruise bent in een warm klimaat wordt het nieuwjaarsfeest meestal buiten bij een zwembad gevierd. Heb je dat ooit al meegemaakt in je leven?