Wil je echt eens een keer op een andere manier op vakantie? Heb je de vele resorts aan zee of de campings in Zuid-Frankrijk intussen wel gezien en wil je op een andere manier in Europa op vakantie? Dat kan door te gaan rondreizen in Europa. Je beleeft zomervakanties op een totaal andere manier en je leert ook een land heel anders kennen. Zelfs wanneer je voor een land kiest waar je al meermaals geweest bent, zul je zien dat je tijdens een rondreis heel andere dingen ziet. Wellicht is dat ook de reden dat steeds meer mensen er voor kiezen om op deze manier een land te bezoeken!

© Pharosreizen.be

Houd je niet van stilzitten?
Rondreizen is een heel ander type vakantie. In de meeste gevallen blijf je niet langer dan één of twee nachten in dezelfde accommodatie omdat je dan weer door moet trekken. Het is dus niets voor mensen die van stilzitten houden. Ben je juist een avonturier en wil je zoveel mogelijk veen bepaalde regio zien? Dan is het juist wel iets voor jou. Bezoek bijzondere bezienswaardigheden, maak tochten dwars door de ongerepte natuur heen en leer de cultuur van een land van binnenuit kennen. Je verblijft tijdens deze rondreizen in verschillende accommodaties. Dat kunnen hotels zijn, maar ook campings of een bed & breakfast. Dat verschilt namelijk per reis.


Autovakanties in heel Europa!
Ontdek de meest inspirerende bestemmingen!
Promo
Boek de mooiste fietsvakantie, rondreis of skivakantie met 2 of met het hele gezin.
Promo
All inclusive vakanties of de mooiste campings in Europa. Altijd een topvakantie!
Promo

Keuze uit tal van bestemmingen
Voor een rondreis in een land binnen Europa ben je bij Pharos reizen aan het juiste adres. Deze reisaanbieder biedt namelijk tal van verschillende rondreizen aan naar net zo veel bestemmingen. Er is bijna geen land in Europa te vinden waar je geen reis van beschikbaar is. Natuurlijk zijn dat bekende en populaire landen als Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook landen waar je misschien in eerste instantie niet aan zult denken. Toch zijn landen als Ierland, Hongarije en Letland ook fantastisch om te bezoeken. Er zit tussen het ruime aanbod altijd wel een leuke bestemming waar je met je reisgezelschap prachtig kunt gaan rondreizen!

© Pharosreizen.be

Rondreizen met de kinderen
In principe kun je met elk willekeurig reisgezelschap door een bepaald land reizen. Of je nu alleen bent, met z’n tweeën of met het hele gezin: rondreizen is voor iedereen. Er zijn zelfs speciale reizen voor kinderen beschikbaar die zijn opgebouwd rondom een bepaalt thema uit de geschiedenis of uit populaire kinderboeken. Verder zijn veel van de rondreizen van Pharos Reizen erg kindvriendelijk waardoor het geen probleem is om met je kinderen mee te gaan, ongeacht hun leeftijd.


Autovakanties in heel Europa!
Ontdek de meest inspirerende bestemmingen!
Promo
Boek de mooiste fietsvakantie, rondreis of skivakantie met 2 of met het hele gezin.
Promo
All inclusive vakanties of de mooiste campings in Europa. Altijd een topvakantie!
Promo

Themareizen
Ook voor volwassenen zijn er overigens speciale themareizen te boeken. Velen gingen je al voor en beleefden één of meerdere fantastische zomervakanties dankzij deze rondreizen. Denk bijvoorbeeld aan een culinaire reis door Spanje waarbij je de lekkerste lokale gerechten uit verschillende streken proeft. Of ga als wijnliefhebber mee op de speciale wijnreis langs de Moezel en proef iedere dag weer verschillende wijnen die op een andere manier zijn vervaardigd. Er is altijd wel een reisthema die bij je past!