Wie een reis boekt bij Begonia Reizen kan rekenen op een kwalitatief hoogstaande vakantie. Je zult werkelijk niets gemist hebben van je bestemming in een van de maar liefst 19 verschillende Europese landen, die deel uitmaken van het aanbod. Daarvoor staan degelijk opgeleide, Nederlandstalige reisleiders garant. Daarnaast is er nog veel tijd voor vrijheid en ontspanning. Bekijk alvast een overzicht van complete reizen aan onklopbare prijzen.

Berlijn

© Begoniatours.be

Fantastische 4-daagse citytrip in Berlijn

Berlijn is een fantastische stad, waar je wel eens in verloren zou kunnen lopen. Om je zo veel mogelijk van je reis te laten genieten, werkte Begonia Tours een compleet programma uit, waarbij je langs de belangrijke bezienswaardigheden geleid wordt en waarbij er toch nog heel wat ruimte is om de stad op eigen houtje te verkennen.

Beleef 4 fantastische dagen in Berlijn.

Mystiek en mysterieus Ierland

Het heeft toch iets, zo’n ogenschijnlijk gure bestemming. De mist over de heuvels, de ijskoude zee, de bizarre natuurfenomenen, de elfen die je nooit ziet, maar die altijd ergens op de loer liggen, … Op 8 dagen tijd raak je volledig in de ban van dit groene eiland. En je betaalt er gewoon met de euro!

Ontdek de highlights van Ierland.