Wie een reis boekt bij Begonia Reizen kan rekenen op een kwalitatief hoogstaande vakantie. Je zult werkelijk niets gemist hebben van je bestemming in een van de maar liefst 19 verschillende Europese landen, die deel uitmaken van het aanbod. Daarvoor staan degelijk opgeleide, Nederlandstalige reisleiders garant. Daarnaast is er nog veel tijd voor vrijheid en ontspanning. Bekijk alvast een overzicht van complete reizen aan onklopbare prijzen.

Berlijn
© Begoniatours.be

Fantastische 4-daagse citytrip in Berlijn

Berlijn is een fantastische stad, waar je wel eens in verloren zou kunnen lopen. Om je zo veel mogelijk van je reis te laten genieten, werkte Begonia Tours een compleet programma uit, waarbij je langs de belangrijke bezienswaardigheden geleid wordt en waarbij er toch nog heel wat ruimte is om de stad op eigen houtje te verkennen.

Beleef 4 fantastische dagen in Berlijn.

Mystiek en mysterieus Ierland

Het heeft toch iets, zo’n ogenschijnlijk gure bestemming. De mist over de heuvels, de ijskoude zee, de bizarre natuurfenomenen, de elfen die je nooit ziet, maar die altijd ergens op de loer liggen, … Op 8 dagen tijd raak je volledig in de ban van dit groene eiland. En je betaalt er gewoon met de euro!

Ontdek de highlights van Ierland.

2 steden – 2 thema’s

In het noorden van Spanje verrast het Baskenland jou met 2 citytrips, waar je misschien nog niet direct aan had gedacht: Bilbao en San Sebastian. De culturele charme en culinaire eigenheid van beide steden zullen je ongetwijfeld kunnen bekoren. Duik onder in de rijke geschiedenis en de heerlijke tapas onder de Spaanse zon.

Geef je over aan Bilbao en San Sebastian.

Bibury
© Begoniatours.be

Het charme-offensief van de Engelse Cotswolds

De bekende universiteitsstad, Oxford, is de kern van deze idyllische streek, die zich ook de thuis van Shakespeare mag noemen. Het schattige dorpje Bibury en de imposante kastelen en ruïnes romantiseren deze Engelse regio ten top. En vergeet niet: bovenop dit alles komt dan ook nog eens dat heerlijke, overdadige ontbijt.

Ontdek de charme van de Cotswolds.

3 dagen Parijs voor comfortzoekers

Deze citytrip is niet alleen tot in de puntjes geregeld wat het bezoek aan bezienswaardigheden betreft, ook het vervoer in de stad, van en naar het hotel en voor sight-seeing-doeleinden gebeurt allemaal met de luxueuze autocar van Begonia Reizen. Het enige wat jij moet doen is opstappen, afstappen en genieten.

Verken Parijs op genieterstempo.

4 dagen Krakau met excursies

Krakau verwelkomt zijn gasten met open armen. Niet alleen is de stad zelf een bijzonder aangenaam reisdoel op zich. Het is ook een prima uitvalsbasis voor uitstappen naar Auschwitz en Birkenau. Daarnaast beschikt Krakau ook over uitgebreide shoppingsmogelijkheden, musea en een bruisend uitgaansleven.

Proef een stukje Polen in Krakau.

Wenen
© Begoniatours.be

Muziek, Sissi en monumentale gebouwen in Wenen

Alle belangrijke bezienswaardigheden en de gezellige binnenstad van Wenen komen aan bod in deze comfortabele autocarreis. Sissi kan natuurlijk niet ontbreken. In de reis is een Grand Tour Schloss Schönbrunn, een bezoek aan de Zilverkamer, het Sissi-museum en de koninklijke appartementen Hofburg inbegrepen.

Verneem meer over deze 5-daagse in Wenen.