Op vakantie ga je ook een beetje voor de foto’s. Het is in ieder geval één van de terugkomende activiteiten tijdens je reis. Het liefst imponeer je het thuisfront met fantastische foto’s. Waar moet je naar toe voor de beste foto’s? Bij deze krijg je hiervoor 8 tips. Je hebt niet alleen de beste foto’s, maar je gaat ook naar een fantastische plaats waar je de tijd van je leven zult hebben.

© Pixabay.com

1. Een wereldwonder: Petra in Jordanië
Eén van de zeven wereldwonderen ligt in Jordanië. Deze oude stad is altijd omgeven door een soort mysterieuze rode gloed, waardoor de stad nog mooier is door het spelen van het licht. Dit zie je vooral als de zon opkomt. Houd dan je camera paraat!


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

2. Kleurrijke doolhoven: Marrakech in Marokko
Marrakech heeft een wirwar van straatjes die heel erg kleurrijk zijn. Dit is schitterend. Vooral in de avond als de zon ondergaat en er een rode gloed over de stad trekt. Je kunt hier buiten hele mooie foto’s maken, maar ook de binnenpleintjes van de huizen hebben vaak schitterende architectuur. Kortom, je kijkt hier je ogen uit en je kunt je camera niet vaak genoeg bij de hand hebben.

3. Helderblauw: Alberta in Canada
Canada heeft vele mooie plaatsen, maar één van de mooiste plekken is wel Lake Louise. Dit meer is zo blauw dat je foto het bijna niet kan vangen. Hier moet je ook echt geweest zijn.

4. Nog meer helderblauw: Bora Bora in Frans Polynesië
Over helderblauw gesproken: op Bora Bora kom je deze kleur zeker tegen. Zorg ervoor dat je hier onder water foto’s maakt, want ook de onderwaterwereld in dit helderblauwe water is hier zeker de moeite waard.

5. Nog meer helderblauw 2.0: Blue Lagoon in IJsland
Ook IJsland heeft een knap staaltje blauw te bieden. De Blue Lagoon is eigenlijk dé foto waar IJsland vaak wordt getypeerd. Hoe mooi is het als je deze zelf kan maken? OF nog mooier, hoe mooi is het als je zelf poseert voor dit schitterende natuurfenomeen?

6. Heel blauw en heel groen: Palawan op de Filipijnen
Ook op de Filipijnen weten ze wat heel blauw is, maar hier wordt het afgezet tegen schitterende groene bomen en een indrukwekkende rotspartij. Buiten dit contrast is dit eiland ook een pareltje en waan je je hier in een paradijs.

7. Anders blauw: Santorini in Griekenland

©maxpixel.freegreatpicture.com

Het eiland Santorini kent ook veel blauw, maar dan zijn het de daken van de schitterende witte huisjes. Wanneer je op een ezeltje naar de top gaat, kun je heel mooi zien welke kleuren Santorini te bieden heeft en hoe fotogeniek deze plek is.


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

8. Kleurrijk: Cinque Terre in Italië
In deze omgeving wordt het blauwe van de zee wat naar de achtergrond verdreven door de vele kleurrijke huisjes die hier zijn. Genoeg plaatsen om een mooie foto te maken, zoals bijvoorbeeld Monterosso en Riomaggiore.