Door een stad al fietsend te verkennen, kun je veel meer zien, doen en beleven. Fiets je door de stad in plaats van door de stad te lopen, dan reis je namelijk sneller van A naar B en heb je meer tijd over om de stad te ontdekken. Vind je het leuk om te fietsen, dan is het boeken van een citytrip op de fiets zeker een aanrader!

© Pixabay.com

Reisorganisatie Zuiderhuis heeft meerdere citytrips op de fiets in hun citytrip aanbod. We selecteerden er vijf uit het ruime aanbod van Zuiderhuis:

Een 7-daagse citytrip in bruisend Berlijn
De veelzijdigheid van de Duitse hoofdstad Berlijn kun je het best ontdekken met de fiets. Zo kom je langs de meest belangrijke bezienswaardigheden, maar ook de nabijgelegen stad Potsdam wordt ontdekt tijdens deze 7-daagse citytrip. De drukte van de stad ontvluchten? Geen probleem in het zuidwesten van Berlijn verken je het groene stadsdeel Wannsee. ‘s avonds kun je helemaal relaxen in het 4*-hotel met wellness.


Ontdek Parijs op de fiets, 4 dagen v.a. €329 p.p.
Uitgelicht
4 dagen Porto incl. boottocht v.a. €301p.p.
Uitgelicht
Wijn en wals in Wenen 6 dagen v.a. €435 p.p.
Uitgelicht

Dresden verkennen op de fiets
Heb je altijd al eens naar de Duitse stad Dresden willen gaan, dan kun je bij de reisorganisatie een 7-daagse citytrip op de fiets boeken. Tijdens de citytrip in Dresden verblijf je in een comfortabel 4-sterrenhotel met zwembad en wellnessfaciliteiten en ontdek je het centrum van Dresden op de fiets. Ook ga je naar de porceleinstad Meissen, in de buurt van Dresden.

Romantisch Parijs ontdekken op de fiets
Ben je nog nooit in Parijs geweest, maar zou je deze romantische stad graag een keer met eigen ogen willen zien? Dan kun je een gewone citytrip naar Parijs boeken, maar je kunt er ook voor kiezen om Parijs op de fiets te verkennen. De reisorganisatie biedt een 4-daagse reis naar Parijs aan, waarbij je alle culturele bezienswaardigheden van de lichtstad al fietsend bereikt.

© Pixabay.com

Stad én strand: fietsen in en rond Porto
Hou je van afwisseling dan zal deze citytrip je zeker kunnen bekoren. Deze 4-daagse fiets-citytrip brengt je langsheen het historische centrum van Porto, dompelt je onder in zijn wijntraditie en loodst je langs de fietspaden langs de prachtige kustlijn van de Atlantische kust.

Muziekstad Wenen
Wenen wordt ook wel dé muziekstad van de wereld genoemd, simpelweg omdat deze stad het centrum voor de mooiste klassieke concerten is. Vind je het leuk om het prachtige Wenen al fietsend te ontdekken? Dan boek je deze citytrip op de fiets. Je bezoekt alle bezienswaardigheden van Wenen met de fiets en verblijft zelfs een avond in een wijntaverne, waar je de lekkerste Oostenrijkse wijnen proeft. De reis duurt in totaal 6 dagen en dit is meer dan voldoende tijd om de Oostenrijkse stad goed te leren kennen.


Ontdek Parijs op de fiets, 4 dagen v.a. €329 p.p.
Uitgelicht
4 dagen Porto incl. boottocht v.a. €301p.p.
Uitgelicht
Wijn en wals in Wenen 6 dagen v.a. €435 p.p.
Uitgelicht