Parijs, de stad van de liefde, historie, kunst en cultuur. Met Begonia Tours kunt u een driedaagse groepsreis maken naar de Franse hoofdstad. Deze reis is tot in de puntjes geregeld. Er staan leuke activiteiten op de planning en u zult niets van Parijs missen. Het vervoer is geregeld, u reist per luxe autocar. In dit artikel leest u over de verdere details van deze trip.

Parijs
© Begoniatours.be

De reis en het hotel
Inbegrepen bij deze reis zit het vervoer met de luxe autocar. In België stapt u op en tijdens de gehele reis zult u kunnen rekenen op dit vervoersmiddel. Verder heeft u altijd Nederlandstalige begeleiding. Tijdens de driedaagse reis slaapt u in Hotel Qualys Rueil – La Défense. Dit modern ingerichte en comfortabele hotel ligt net buiten de drukte van de binnenstad. U kunt hier na een lange dag tot rust komen in de mooie tuin of aan de bar van het hotel. Er zijn verschillende faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken. Zo is er een ontbijtruimte, wifi en airco. De kamers hebben een flatscreen-tv, een bureau, telefoon en een eigen badkamer met bad en haardroger. U verblijft hier op basis van halfpension. Dit gaat in vanaf het diner op de eerste dag, tot het ontbijt op de laatste dag. Het diner wordt verzorgd in een restaurant op loopafstand.


Weekendtrips, citytrips, gezinsvakanties, cultuur, natuur, events, cruises ... Ontdek ze allemaal.
Promo
Ontdek het aanbod van korte tot langere reizen in maar liefst 19 verschillende Europese landen!
Promo
Opgeleide Nederlandstalige reisleiders, deskundigheid, goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Promo

Dag 1
Zoals genoemd heeft Begonia Tours allerlei leuke activiteiten georganiseerd om Parijs zo compleet mogelijk te bezoeken. Vlak na aankomst in de stad maakt u direct een rondrit via de Place Charles de Gaulle en de Place de la Concorde tot aan de Champs-Elysées. Hier kunt u een leuk restaurant uitzoeken voor de lunch. Hierna rijdt u naar Trocadéro en wandelt u van de Palais de Chaillot tot aan de Eiffeltoren. Hiermee is de dag nog lang niet voorbij, want u brengt ook een bezoek aan het Hôtel National des Invalides waar het praalgraf van Napoleon te vinden is. Hierna volgt er nog een gezellige boottocht over de Seine, om de stad vanaf het water te bewonderen. Nadien gaat u naar het hotel voor het diner en overnachting.

Parijs
© Begoniatours.be

Dag 2
De tweede dag begint met een bezoek aan La Défense, de zakenwijk van Parijs. Na een rondleiding, neemt u de metro naar de Opéra National de Paris-Garnier voor een bezoekje. Hierna volgt een wandeling, waarbij u langs de Place Vendôme en de Jardin Tuileries komt en uiteindelijk het Louvre bereikt. U heeft vrije tijd om het museum te bezoeken. In de middag volgt een tweede rondrit waarbij u onder andere uitzicht heeft op de Notre Dame en door het Quartier Latin gaat. Na het diner staat een bezoek aan Montmartre op de planning. Hier bereikt u via een kabelbaan de Sacre Coeur. Tijdens een wandeling komt u langs de Moulin Rouge. De autocar brengt u terug naar het hotel.


Weekendtrips, citytrips, gezinsvakanties, cultuur, natuur, events, cruises ... Ontdek ze allemaal.
Promo
Ontdek het aanbod van korte tot langere reizen in maar liefst 19 verschillende Europese landen!
Promo
Opgeleide Nederlandstalige reisleiders, deskundigheid, goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Promo

Dag 3
Dag drie staat in het teken van wandelingen en vrije tijd. De dag begint met een wandeling naar de Place des Vosges, Le Marais en de Rue des Rosiers in het oude Jodenkwartier. Hierna komt u op Île de la Cité en kunt u ervoor kiezen de Notre Dame te bekijken of te winkelen in Centre Beaubourg. Nadien verzamelt u bij de bus voor een bezoek aan begraafplaats Père Lachaise. Na afloop begint de terugrit naar België.