Als je een relatie hebt, is de dag dat jullie samen een zomervakantie boeken onvermijdelijk. Het is voor veel mensen enorm spannend en een echte mijlpaal in de vakantie. Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de grootste afknappers voor stellen ten opzichte van elkaar op vakantie. Hieronder de tien grootste afknappers.

slapen op het strand

© Pxhere.com

1. Flirten met andere mensen
Dit is vrij logisch, maar kan er soms toch nog bij inschieten. Je bent samen op vakantie, dus dan ga je uiteraard niet met andere mensen flirten.


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

2. Lelijke kleding dragen
Op vakantie maak je tal van vakantiefoto’s. Het is dan natuurlijk vervelend als je partner op de foto staat met een lelijk Hawai-hemd.

3. Gierig gedrag
Wanneer je op vakantie bent, is het logisch dat dit wat kost. Natuurlijk hoeven jullie niet iedere avond uit eten te gaan in de duurste restaurants, maar het is best logisch om geld uit te geven aan leuke dingen op vakantie.

4. Teveel alcohol nuttigen
Een vakantie is er voor ontspanning, en ontspanning betekent voor veel mensen alcohol. Toch is teveel alcohol drinken voor veel mensen een echte afknapper.

beachbar

© Pixabay.com

5. Disrespectvol gedrag naar andere vakantiegangers
Dat niet thuis bent, betekent niet dat je al je goede manieren meteen hoeft te verleren. Iedereen is op vakantie voor zijn of haar rust, dus wees ook respectvol naar andere vakantiegangers.

6. Geen zin hebben om eropuit te gaan
Een vakantie is het eerste grote avontuur van jullie samen. Wees dus ook bereid om eropuit te trekken, anders is het maar saai voor je partner.

7. Klagen over het klimaat
De kans is groot dat je te maken krijgt met een ander klimaat op vakantie. Toch is het allesbehalve aantrekkelijk om constant te klagen over het warme of juist koude klimaat. Je partner weet ook heus wel dat het veel warmer of kouder is dan thuis.

8. Het hotelpersoneel zonder respect behandelen
Dat je een hotel geboekt hebt, betekent niet dat je het personeel zonder respect mag behandelen. Dit zijn ook maar gewoon mensen die hun werk doen. Daarbij is het ook een echte afknapper als je partner ziet dat je geen manieren hebt.


Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde zomervakantie!
Promo
Comfortabel overnachten of luxueus genieten? Duik hier in het ruime aanbod accommodaties!
Promo
Reizen tegen voordelige prijzen? Klik hier voor heel wat last minutes en promoties!
Promo

9. Alleen eropuit gaan
Je bent samen op vakantie, dus dan moet je ook samen eropuit gaan. Samen uit, samen thuis. Het is dan ook een echte afknapper als je ervoor kiest om alleen iets te gaan doen. Ook al heeft je partner zin in iets anders, ga voor een compromis. Doe de ene dag bijvoorbeeld wat de een leuk vindt en de andere dag wat de ander leuk vindt.

10. De lokale gewoonten niet respecteren
Een andere bestemming betekent ook een andere cultuur. Mochten er bepaalde gebruiken zijn, heb hier dan in ieder geval respect voor. Natuurlijk hoef jij hier niet aan mee te doen, maar laat de lokale bevolking in ieder geval zijn dat jij hun keuzes respecteert.